Vse reference

Zaha Hadid & HD za Stuart Weitzman

HD Surface materiali so bili izbrana s strani arhitektke Zahe Hadid za realizacijo nove trgovine s čevlji Stuart Weitzman v Milanu. Z edinstvenim stilom arhitektke iranskega rodu, je prva trgovina odprla svoja vrata septembra v tednu milanske mode, kjer se je dogodka udeležila posebna gostja, manekenka Kate Moss, prvi obraz zimske oglaševalske akcije.

Inovativni materiali HD so se izkazali kot perfektna preobleka za talne površine in strop butika. Prostor združuje funkcionalnost in ergonomijo z neskončnostjo površin, ki je značilna za design svetovno znane arhitektke. Prostor zaradi tega kar »pripoveduje« o preizkušanju materialov in inovativni tehnologiji gradnje.

Modularna sedišča, oblike in neodvisni zasloni so narejeni s steklenih vlaken v rožnato zlati barvi in je podobna tehniki, ki se uporablja za izdelavo plovil. »Projekt je razdeljen na fiksne in premične elemente, ki so zasnovani tako z namenom, da se prilagajajo vsem trgovinam po vsem svetu in tako dovolijo vsaki trgovini, prepoznavnost znamke Stuart Weitzman«, je razložila Zaha Hadid.

Sodelovanje s HD Surface se bo nadaljevalo pri otvoritvah naslednjih trgovin v Hong Kongu, Rimu in New Yorku.

Povpraševanje

Kontaktiraj nas

This field is for validation purposes and should be left unchanged.