O nas

Ponujamo vam konkretne projekte in popolne rešitve.

“RNT PLUS smo ustanovili leta 2010 kot družinsko podjetje. Naš namen je zastopati pomembna podjetja s področja notranjega opremljanja in naš cilj je, da vnesemo v prostor nove sestavine, ideje in tehnične rešitve."

Sledimo spremembam na svetovnih trgih, tendencam in težimo biti prvi v uvajanju teh. Podpora vašim željam je naša prioriteta, saj lahko le tako skupaj oblikujemo ambient glede na vaše potrebe in vaš življenjski slog. Ponujamo vam konkretne projekte in popolne rešitve, ki bodo odsev vaše osebnosti, daleč od postavljenih norm in kriterijev družbe.

Zaživite v prostoru, ki ni pogojen drugim ampak vam. Vsak detajl ima svoj pomen; saj mora biti funkcionalen, edinstven in udoben. Ravnovesje med njimi pa ustvari vaš dom harmoničen in poseben. Za nas je pomembno, da sledimo tendencam in okusom in da vi vstopite v svoj svet udobja in sprostitve.

V veliko veselje nam bo sodelovati z vami saj vemo da ne gre samo za proizvod, materiale in čarobne barve ampak za emocije in usklajenost, ki pove več kot vsak kos posebej. Gre za zgodbo ki izžareva vašo prisotnost.

Podatki o podjetju
Ime podjetja

RNT PLUS, podjetje za notranje opremljanje prostorov in trgovina, d.o.o.

Firma

RNT PLUS d.o.o.

Naslov

Ulica Salvadora Allendeja 2, 6310 Izola, Slovenija

Sedež

Jagodje

Matična številka

3814556

Davčna številka

SI67431593

Group 559

Ulica Salvadora Allendeja 2 6310 Izola, Slovenija