Vse reference

Bistro Monstera

V sodelovanju s “šefom gostilne” Bine Volčičem in njegovo ekipo, smo opremili njegov prvi lasten Bistro Monstera v osrčju Ljubljane. Ponosni smo na to, da je za svojo dolgoletno željo po otvoritvi bistroja, kjer bi lahko gostje uživali v njegovih kreacijah, izbral nas. Toliko kolikor je pomembna izbira vrhunskih sestavin pri priravi hrane je enakega pomena tudi izbira vrhunskih materialov za opremo notranjosti, kar smo uresničili z uporabo dekorativnega betona HD Surface.

Zaradi potrebe po minimalizmu in nevtralnosti tlakov, smo izbrali tankoslojni dekorativni beton GEOtexture®, ki je idealen za opremo prostorov, ki potrebujejo vzdržljive tlake in enostavne za čistit. Skupaj z arhitektko Majo Stamenković, Binetom in Katarino B. Volčič smo izbrali dekorativni beton iz preprostega razloga: želeli smo, da bodo stranke v bistroju posvečale popolno pozornost kreacijam kuharja, okusom ob uživanju hrane in ne notranji opremi prostora. Prav zato smo izbrali siv GEOtexture®, ki spominja na razlit beton in se odlično podaja k izbranemu industrijskemu interierju.

Poleg tega je bil enak material uporabljen tudi za tlake v sanitarijah, kjer zaradi pomanjkanja fug omogoča hitro čiščenje. Za zaključek, smo dekorativni beton GEOtexture® uporabili tudi za šank, kjer izpade odličen vizualni dodatek k lesenemu pultu.

Povpraševanje

Kontaktiraj nas

This field is for validation purposes and should be left unchanged.